Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Sustainable Event Management..."

Map Icon

FAMILIEDAGEN

De familiedag op uw eigen bedrijfslocatie…en vrijgesteld van de WKR

Een familiedag is een perfect concept dat uitstekend te gebruiken is voor bijvoorbeeld het jaarlijkse bedrijfsuitje, een jubileum, een dank-jullie-wel, nieuwe huisvesting, een kijkje achter de schermen…kortom, genoeg redenen om eens een informele en ongedwongen dag te organiseren. Het creëert betrokkenheid en geeft een positieve impuls voor zowel medewerker en relatie als de aanverwante familie. Tijd dus voor een familiedag bij u op het terrein.

De familiedag: Het bedrijfsuitje voor jong en oud!

De familiedag is een dynamisch evenement met heel divers amusement en entertainment. Ludieke muzikale omlijsting, optredens van bekende en minder bekende feestbands, artiesten of groepen. Diverse belevingen in de vorm van workshops en activiteiten, rondleidingen en natuurlijk goed eten en drinken. Op het festivalterrein is werkelijk van alles te beleven, altijd interessant, spannend, entertainend, smakelijk, verrassend…; de mogelijkheden worden enkel beperkt door onze eigen fantasie!

Toch een wat meer informatief karakter aan de familie dag geven? Ook dat kan natuurlijk. Bijvoorbeeld met rondleidingen, maar dan net even anders…Beleving en emotie zijn in elk geval altijd de basis ingrediënten voor onze familiedagen. Een familiedag kan plaatsvinden op uw eigen terrein met tenten, in het bedrijfspand of het magazijn. Geen geschikte ruimte beschikbaar? Dan stellen wij u graag een van onze locaties voor…ons eigen stijlvolle en gezellige strandpaviljoen, een van de mooie chateaux of ons mobiele food festival.

Onze Events Designers kunnen u hierbij van dienst zijn. Neemt u gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord.


 BACK TO ‘HOMEPAGE SOUND OF SUMMIT’

Share this:

  • Facebook
  • Twitter