Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Sustainable Event Management..."

Map Icon

SALES MEETINGS

Met uw sales team op ‘Sales’ expeditie!

Een expeditie [van het Latijnse expeditio; “onderneming”] is een ontdekkingsreis die vaak naar vreemde en afgelegen gebieden leidt en daardoor vaak gebonden is aan behoorlijke inspanningen en beperkingen.

Deze expeditie of ‘reis’ maakt u met uw personeel eigenlijk ook, iedere dag weer. Op basis van uw meeting doelstellingen nemen wij u en uw team mee op een echte expeditie.

Summit Events organiseert al jaren Sales Meetings waarbij wij met alle deelnemers op ‘expeditie’ gaan. We beginnen met een heel bijzondere ‘Save The Date’ uitnodiging, waarbij iedereen visueel en auditief geprikkeld wordt. In aanloop naar de dag van het evenement verrassen wij iedereen wekelijks met online en offline ‘Expedition Teasers’. Daarmee brengen wij uw team in de juiste ‘mood’ en altijd weer in lijn met de doelstelling(en) van de aankomende sales meeting.

Sales Meeting ‘D-Day’

Op de dag van de sales meeting houden wij uw meeting agenda strikt aan en nemen vervolgens de deelnemers mee op expeditie. De onderdelen die wij met gedurende de expeditie uitvoeren worden eerst met u doorgenomen en besproken, zodat wij de essentie van de bijeenkomst versterken.

Onze expeditie bestaat uit o.a.:

Neemt u gerust even contact met ons op en wij bespreken graag de vele expeditie en sales meeting mogelijkheden.


 BACK TO ‘HOMEPAGE SOUND OF SUMMIT’

Share this:

  • Facebook
  • Twitter